La nova programació del Teatre Clavé arrenca aquest gener amb incertesa davant possibles restriccions


El proper 23 de gener començarà la nova temporada del Teatre Clavé. El teatre durà a terme les funcions al 50% de l’aforament, com indiquen les noves restriccions arran de la Covid-19. Josep Navarro, director del centre, ens explica les característiques d’aquest primer espectacle.

Navarro nova temporada teatre 1

Si les mesures sanitàries ho permeten, el cicle continuaria al febrer amb un espectacle musical ambientat en la pandèmia: “Des de la meva finestra”. El Teatre Clavé pensa a realitzar funcions d’aquest tipus per ajudar “psicològicament” al ciutadà.

Navarro nova temporada teatre 2

En aquesta temporada, el Festival 0 és una de les grans atraccions, destinat especialment per joves i en el qual participaran diferents institucions del municipi com l’Institut Lluís Companys, Institut Tordaria o S+J Creu Roja.

Les mesures de seguretat són essencials en aquesta programació. En conseqüència, Navarro ens explica quines mesures prendran al centre per a qualsevol persona.

Navarro nova temporada teatre 3

El director del Teatre Clavé recalca que la salut de la ciutadania està per sobre de qualsevol altre element.