FotoClub Tordera realitzarà nous cursos online per aquest 2021


A causa de l’actual pandèmia i les noves mesures de seguretat, FotoClub Tordera farà el nous cursos per aquest any de manera telemàtica. Aquests s’aniran anunciant al llarg de les setmanes. Dins d’aquests cursos hi ha diferents categories i Xavier Llop, president del club, ens explica amb quina formació iniciaran l’any 2021.

Xavier Llop nous cursos 1

A més a més, el president ens recorda que també tenen present dur a terme els concursos de cada any.

Xavier Llop nous cursos 2

Finalment, Xavi Llop ens diu que és molt fàcil ser soci del club. Només cal entrar al lloc web “fotoclubtordera.cat” i fer-se soci per només 20 euros. “El preu queda amortitzat amb tots els tallers i cursos”, segons apunta el president de FotoClub Tordera.