Por Ellos recull 400 animals perduts a Tordera en un any


L’hivern és una època complicada per les protectores d’animals. Més encara si l’any 2020 ha estat marcat per una pandèmia amb afectacions sociosanitàries i repercussions directes sobre els animals de companyia.

Aquest 2020 l’associació Por Ellos ha recollit prop de 400 animals. Una xifra esfereïdora, tal i com assegura la membre de l’Associació, Ana Camara.

por ellos animals 1

Enguany l’associació notifica nous tipus d’abandonament, sobretot en gats. Camara ho detalla.

por ellos animals 2

A l’altre cara de la moneda, el confinament ha portat noves adopcions per tenir companyia en soledat.

por ellos animals 3

El refugi demana, sobretot, el suport als col·lectius animals més invisibles com l’adopció de gats adults. Així mateix, l’associació també demana responsabilitat i no comprar, sinó adoptar. Des de Por Ellos es veu un futur que, textualment, “no pinta bé” per a l’adopció i la recollida d’animals, ja que no saben si podran participar a fires o altres activitats que els recolzava en l’acollida. Qui vulgui col·laborar amb l’associació, poden contactar amb ells a través de les xarxes socials.