IniciAppLa regidoria d'esports ha reubicat les entitats afectades pel tancament de les...

La regidoria d’esports ha reubicat les entitats afectades pel tancament de les instal·lacions esportives

Amb les noves mesures restrictives que van entrar en vigor el passat 7 de gener, la regidoria d’esports ha hagut de reubicar, organitzar i coordinar nous horaris entrenaments i ubicacions per tal d’encabir als clubs afectats pel tancament dels pavellons poliesportius. En Pau Megias regidor de l’àrea explicava que han donat prioritat a l’activitat física perquè es pugui desenvolupar en pistes obertes i a l’aire lliure.

Megias coordinacio tancament 1

Les pistes cobertes de Sant Pere, Sant Andreu, l’Amistat o la pista exterior del pavelló dels Països Catalans són algunes de les noves ubicacions on actualment acullen entrenaments. Pel que fa al Camp Municipal d’esports és on s’hi viu a hores d’ara l’excepció més gran perquè es troba a l’aire lliure. El regidor d’esports Pau Megias recordava que els esportistes amateurs d’altres poblacions no poden venir a Tordera a entrenar exceptuant els membres del primer equip de l’hoquei patins.

Megias coordinacio tancament 2

Es mostrava en contra de les mesures que s’han pres en els darrers dies, defensa que l’esport ha de ser considerat essencial tal com es va aprovar en ple ordinari.

ÚLTIMES NOTÍCIES