La regidoria d’esports ha reubicat les entitats afectades pel tancament de les instal·lacions esportives


Amb les noves mesures restrictives que van entrar en vigor el passat 7 de gener, la regidoria d’esports ha hagut de reubicar, organitzar i coordinar nous horaris entrenaments i ubicacions per tal d’encabir als clubs afectats pel tancament dels pavellons poliesportius. En Pau Megias regidor de l’àrea explicava que han donat prioritat a l’activitat física perquè es pugui desenvolupar en pistes obertes i a l’aire lliure.

Megias coordinacio tancament 1

Les pistes cobertes de Sant Pere, Sant Andreu, l’Amistat o la pista exterior del pavelló dels Països Catalans són algunes de les noves ubicacions on actualment acullen entrenaments. Pel que fa al Camp Municipal d’esports és on s’hi viu a hores d’ara l’excepció més gran perquè es troba a l’aire lliure. El regidor d’esports Pau Megias recordava que els esportistes amateurs d’altres poblacions no poden venir a Tordera a entrenar exceptuant els membres del primer equip de l’hoquei patins.

Megias coordinacio tancament 2

Es mostrava en contra de les mesures que s’han pres en els darrers dies, defensa que l’esport ha de ser considerat essencial tal com es va aprovar en ple ordinari.