Els equipaments esportius en espais tancats han de tornar a tancar portes


Els dos centres esportius del municipi han hagut de tornar a tancar portes per noves mesures restrictives per combatre la Covid-19. Tal i com ja ha passat en altres ocasions, tot i que les dades diuen que no són un focus principal de contagi, des del PROCICAT es va dictaminar que havien de tornar a tancar portes totes les instal·lacions esportives que no siguin a l’aire lliure. Pel que fa al Diker Gym, un dels gimnasos privats del municipi, ha hagut de tornar les portes al 100% i no pot duu a terme cap activitat esportiva. Jessica Asensio responsable de l’equipament, manifestava la seva impotència davant de la normativa aplicada. Reivindicava tots els esforços que han fet des del minut 1.

Asensio tancament 1

Asensio compartia que un dels altres principals problemes que pateix el seu negoci és amb la vessant econòmica. Des de ja fa uns mesos no pot mantenir ni consolidar una xifra d’usuaris habitual.

Asensio tancament 2

El DikerGym té tancades les seves portes al complert ja que no pot exercir classes ni adaptar-se a treure material ni màquines fora del carrer. Ho explicava la mateixa Jessica Asensio.

Asensio tancament 3

Desitgen que tot plegat passi el més ràpid possible i que puguin aixecar persianes altre cop pel bé dels esportistes i pel mateix centre.