Baixen els pacients Covid ingressats als centres de la Corporació


El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 67 persones, 4 menys que dijous 7 de gener. Actualment hi ha 32 persones a l’Hospital de Calella, 16 al sociosanitari de Calella i 19 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (07/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 15 nous positius, hi ha hagut 9 altes, dues de les quals són trasllats a altres centres sanitaris, una és un trasllat al sociosanitari de Calella i una és un pacient que ja s’ha negativitzat, però continua ingressat al centre, i 7 defuncions.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (07/01), s’han registrat 7 ingressos i 8 altes, una de les quals és un pacient que ja s’ha negativitzat, però continua ingressat al centre.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (07/01) s’han registrat 5 nous positius, un dels quals és un trasllat d’un pacient amb necessitats sociosanitàries ingressat a la unitat de medicina interna de l’Hospital de Calella, mentre que els altres 4 corresponen al cribratge realitzat la setmana passada als pacients de la unitat de llarga estada. Fins ara, i arran d’aquest cribratge s’han comptabilitzat un total de 14 positius.  S’han registrat 6 altes, totes de pacients que ja s’han negativitzat, però continuen ingressats al centre, i 1 defunció.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 29 persones i n’hi ha 4 de confinades per contacte estret amb un positiu.