El CEEB Tordera se suma a la mobilització del “Ja N’hi Ha Prou”


Demà a les 12:00h del migdia davant del pavelló dels Països Catalans, el CEEB Tordera s’ha sumat a les mobilitzacions que es realitzaran arreu de Catalunya sota el lema “Ja n’hi ha prou”.  Aquesta campanya que ha nascut a Girona vol ser un moviment reivindicatiu per recuperar l’activitat del sector esportiu, que amb les noves mesures, ha tornat a patir un nou tancament. Desenes de clubs, entrenadors, esportistes, directius i aficionats d’arreu de Catalunya s’hi han adherit, la plataforma ha convocat una mobilització davant els pavellons de cada municipi aquest dissabte, dia 9 de gener, a les dotze del migdia.

Més de set mil persones i entitats ja han signat el manifest de la plataforma Ja n’hi ha prou en defensa de l’esport de base i amateur que es pot trobar a change.org. A més a més podeu seguir el perfil de twitter @janhihaprou5 

Coneixem que a hores d’ara algunes entitats esportives també es sumaran a la mobilització com per exemple l’Athletic Club Tordera Parc. Públicament només ho ha compartit l’entitat basquetbolista. Des de l’equip d’esports donarem veu a la resta de club torderencs que participin d’aquesta mobilització.