El CPTordera estrena el 2021 rebent el Vilafranca al Parroquial


Demà, el primer equip del Club Patí Tordera torna a la competició a l’OK Lliga Plata. Després de l’aturada nadalenca on el conjunt torderenc només ha descansat els dies festius, retorna a la dinàmica de partit rebent la visita del CP Vilafranca dins de la jornada 10 de lliga. El Tordera intentarà començar el nou any trencant la ratxa negativa de resultats amb què va acomiadar el 2020. Malgrat això, els torderencs es troben fora dels llocs de descens i ara mateix són setens amb onze punts. A priori el rival d’aquest dissabte és un altre candidat a trobar-se a les posicions capdavanteres i per tant serà un enfrontament complicat que exigirà pocs errors defensius i bona efectivitat de cara a porteria.

Ara mateix el CPTordera porta un balanç de tres victòries, dos empats i quatre derrotes en nou partits jugats. El partit de demà serà a porta tancada es jugarà a les 19:45h i el podreu seguir per streaming a través del canal de Youtube de Ràdio Tordera.