Can Comte rep la primera vacuna contra la COVID-19


Dimarts va arribar la vacuna contra la COVID-19 a Tordera. L’equip d’infermeria del Departament de Salut va començar el procés de vacunació a la trentena de residents i la vintena de professionals de la llar d’avis Can Comte.

Una de les vacunades i directora del centre, Carmina Sanz, explica que van rebre l’avís el mateix dia.

vacunacio can comte 1

A la residència, es va vacunar tothom excepte alguns casos puntuals per motius de salut i per decisions familiars.

vacunacio can comte 2

Un cop administrada la primera dosi, en 21 dies s’efectuarà la segona. Serà al voltant del 26 de gener. A diferència d’aquesta primera vacunació, sí que hi ha més previsió per la de finals de gener. La directora s’ha mostrat molt satisfeta per la vacunació. Així mateix, també afirmen que amb la vacuna volen “deixar de patir”

vacunacio can comte 3

Can Comte ha estat residència blanca des de l’inici de la pandèmia fet que ha motivat ser una de les primeres residències de la comarca en rebre la primera dosi de les vacunes. Tot i les vacunacions, la residència ja ha informat que es mantindran totes les mesures fins a nou avís del Departament de Salut.