El mercat dels diumenges només tindrà secció d’alimentació


L’Ajuntament ha informat que, degut a les noves restriccions, el mercat dels diumenges passa a ser únicament d’alimentació. Des d’aquest diumenge i fins a nova ordre o canvi de mesures contra la pandèmia de la COVID-19, només hi haurà mercat de productes d’alimentació a la zona habitual dels carrers Amistat i Roquet Aulet.

La regidora de mercats, Nàdia Cantero, defensa que és una mesura d’acord amb la responsabilitat social.

mercat alimentacio 1

En paral·lel a aquesta decisió, l’Ajuntament reforçarà el mercat de dimarts on, a banda dels productes de proximitat que s’hi troben habitualment, s’ha ofert la possibilitat als marxants de diumenge de parar els dimarts a la plaça. Cantero explica la resposta que hi ha pel moment.

mercat alimentacio 2

Per donar cabuda a aquests marxants, la zona d’influència del mercat dels dimarts s’ampliarà a la plaça de l’Església i entorns.