Els Reis Mags passen per Tordera amb mesures de seguretat


Els Reis Mags de l’Orient passen per Tordera amb mesures de seguretat. La tarda del 5 de gener van arribar al poble Ses Majestats que, enguany, van haver de substituir la tradicional cavalcada de reis. Tot i així, desenes d’infants van poder apropar-se amb la família a veure els reis.

De fet, aquest any Ses majestats tampoc van fer el discurs al balcó de l’Ajuntament, però sí que ho van fer en un vídeo que es va llançar a les xarxes socials. Aquest any Melcior apel·lava a seguir les normes marcades, així com ser agraït amb les milers de persones que ajuden a superar la pandèmia.

balanç reis melcior

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, els va fer entrega de la clau que obre totes les portes de Tordera. Així mateix, el batlle recalca el bon comportament dels veïns durant aquest any.

balanç reis alcalde

Desenes de famílies van apropar-se a veure els Reis Mags durant la jornada.