LES ESCOLES DE TORDERA ULTIMEN ELS PREPARATIUS PER INICIAR EL CURS ESCOLAR AMB TOTAL NORMALITAT.


Més de 1.500 alumnes, començaran el proper dimecres, 15 de setembre, el curs escolar 2004/2005 a Tordera. Per aquest motiu, les escoles del municipi estan ultimant els detalls per tal que el curs comenci amb total normalitat. L’escola Sant Josep, comptarà aquest curs amb 420 alumnes, repartits en educació infantil, primària i secundària

Vallicrosa, destaca com a novetat, el concert econòmic de P-3, que s’aplica aquest any i el parvulari concertat.

Per últim, el director del Sant Josep, ha destacat l’augment d’alumnes que ha registrat l’escola.

Per la seva banda, el director de l’Ignasi Iglesias, Fernando Rodríguez, assegura que s’ha incrementat molt el número d’alumnes, arribant pràcticament els 500 escolars.

Com a novetat, Fernando Rodriguez, ha destacat la creació d’una aula d’acollida, adreçada als alumnes nou vinguts.

D’altra banda, l’escola Brianxa comptarà enguany amb uns 380 alumnes inscrits. El director del brianxa, assegura que el curs començarà amb total normalitat.

L’escola brianxa, presenta enguany alguns canvis en el professorat, tal i com comenta el seu director.

L’institut secundari Lluis Companys, comptarà amb 320 alumnes, repartits en ESO, Batxillerat i Cicles formatius. El director del centre, Angel Pous, assegura que el curs està totalment organitzat.

Respecte, el nombre de professors i alumnes, Angel Pous assegura que no variarà respecte l’any passat.
Finalment, l’escola rural d’hortsavinyà, registra aquest curs un augment d’alumnes, respecte l’any anterior, seguint la tendència de tots els centres escolars de Tordera.