Els grups de l’oposició impulsen a través de la comissió Covid19 la creació d’ajudes directes als negocis que han hagut de tancar o han reduït la seva activitat.


El grups municipals d’ERC, Gent de Tordera i Jovent Republicà, En Comú Podem, Ciutadans i CUP a l’Ajuntament de Tordera han presentat a la Comissió Covid una proposta d’ajudes directes a les persones jurídiques i físiques obligades a tancar per les restriccions de la pandèmia, i segons apunten, els grups del govern han acceptat treballar la proposta.

A través d’una nota de premsa, asseguren que la proposta dels grups de l’oposició és utilitzar les partides pressupostàries no executades per fer una modificació de crèdit i que serveixin per fer una bossa econòmica per a aquesta finalitat, i d’aquesta manera no haver d’esperar a l’aprovació del pressupost de 2021. Escoltem els regidors/es Marta Paset ERC-Gent Tordera-Jovent Republicà, Salvador Giralt d’En Comú Podem, Miriam Rocabruna de Ciutadans i Oriol Serra de la CUP.

comissio oposicio

Ara s’obre un breu període de treball per part dels grups i dels serveis municipals per preparar les bases reguladores de la subvenció perquè estiguin aprovades el més aviat possible i les persones dels sectors afectats puguin començar a demanar les ajudes.

Els grups de l’oposició celebren que després de tants mesos, finalment hi hagi una proposta que sí es treballi conjuntament en aquesta comissió tal i com hauria d’haver estat des de l’inici. Tot i això, son crítics amb l’actuació de l’equip de govern local, que considerem lenta, insuficient i amb manca de predisposició.