33 persones ingressades als hospitals de la corporació


El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 33 persones: 7 a l’Hospital de Calella, 11 al sociosanitari de Calella i 15 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (30/11), a l’Hospital de Calella s’han registrat 6 ingressos i 9 altes, de les quals dues són trasllats al sociosanitari de Calella i 3 són pacients que ja s’han negativitzat, però continuen ingressats al centre.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (30/11), s’han registrat 5 ingressos i 2 altes, de les quals una és una persones que ja s’ha negativizat però continua ingressades al centre.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (30/11) s’han registrat 5 ingressos, 2 d’ells són trasllat de pacients amb necessitats sociosanitàries hospitalitzats en una de les plantes de medicina interna de Calella, 4 altes, dues de les quals s’han negativitzat però continuen ingressades al centre, i 1 defunció.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 5 persones i n’hi ha 1 de confinada per contacte estret amb un positiu.