IniciApp33 persones ingressades als hospitals de la corporació

33 persones ingressades als hospitals de la corporació

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 33 persones: 7 a l’Hospital de Calella, 11 al sociosanitari de Calella i 15 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (30/11), a l’Hospital de Calella s’han registrat 6 ingressos i 9 altes, de les quals dues són trasllats al sociosanitari de Calella i 3 són pacients que ja s’han negativitzat, però continuen ingressats al centre.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (30/11), s’han registrat 5 ingressos i 2 altes, de les quals una és una persones que ja s’ha negativizat però continua ingressades al centre.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (30/11) s’han registrat 5 ingressos, 2 d’ells són trasllat de pacients amb necessitats sociosanitàries hospitalitzats en una de les plantes de medicina interna de Calella, 4 altes, dues de les quals s’han negativitzat però continuen ingressades al centre, i 1 defunció.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 5 persones i n’hi ha 1 de confinada per contacte estret amb un positiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES