El CPTordera afrontarà dos partits en quatre dies amb el repte de consolidar-se a la part alta


El Club Patí Tordera li toca doble cita esportiva per aquests pròxims dies. La primera serà demà dissabte a les 19:45 al Parroquial a porta tancada. En aquesta jornada de l’OK Lliga Plata els torderencs reben la visita del Manlleu, els tercers classificats, a tant sols un punt dels locals. És un dels rivals que també està cridat a posicionar-se a la part de dalt de la classificació. El duel es podrà seguir per la 107.1FM i mitjançant l’streaming del canal de youtube de Ràdio Tordera.

I de cara a dimarts 8 de desembre, els de Tete Hugas viatjaran fins a la Corunya per disputar el partit ajornat de la jornada quatre de lliga contra el Deportivo Liceo. Aquest enfrontament també es podrà seguir en directe a través de Ràdio Tordera i mitjançant l’streaming del canal de youtube de l’emissora.