La regidoria d’esports reinventa la marxa de Miralles amb una caminada lliure i solidària


Tenint en compte que no es poden impulsar esdeveniments que congreguin a moltes persones en el mateix moment ni en el mateix indret, des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament amb la col·laboració del Club Esportiu Tordera han reinventat la marxa tradicional de Miralles que com cada any s’organitzava pel 6 de desembre. Enguany aquesta activitat serà una caminada de lliure participació i s’anima als torderencs/ques que facin la pujada fins a la torra de Miralles durant un dels dies del pont (5, 6, 7 i 8 de desembre). Per acabar d’arrodonir la iniciativa es poden aconseguir uns dorsals solidaris commemoratius que la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3. El regidor d’esports Pau Megias afegia que el que es pretén sobretot és promoure els hàbits saludables entre la ciutadania aprofitant l’essència de l’esdeveniment tradicional.

Megias caminada miralles 1

Ressalten que l’activitat esportiva simbòlica s’ha volgut dividir en quatre dies precisament perquè la gent pugui repartir-se i tinguin menys probabilitats de coincidir. Megias detallava que s’han posat en contacte amb el Club Esportiu Tordera, entitat que ha organitzat fins ara la marxa de Miralles.

Megias caminada miralles 2

Per inscriure’s, aconseguir el dorsal i fer el donatiu de 3€ per la Marató us heu d’adreçar a la web de l’ajuntament www.tordera.cat. Des de la regidoria també encoratgen a la gent que faci la pujada que pengi una foto amb el dorsal per no perdre l’objectiu de la caminada que enguany s’ha hagut d’aturar momentàniament. Es demana que es cuidi l’entorn i el recorregut solidari no contempla avituallaments ni tampoc assegurança personal.