La torderenca Judith Toronjo es presenta a la segona volta de les primàries de JxCat


Comença la cursa de la segona volta de les primàries de JxCat. Després que les bases hagin escollit Laura Borràs com a presidenciable a les eleccions del 14-F, els aspirants a entrar a les llistes presentaran les seves candidatures fins dijous. La votació dels principals llocs de sortida de les demarcacions es farà el 12 i 13 de desembre. De moment els consellers Damià Calvet, Meritxell Budó, Jordi Puigneró i Ramon Tremosa o la vicepresidenta del partit Elsa Artidi s’apunten a la cursa per ser als llocs de sortida de les llistes per Barcelona. Aquí també presenta candidatura la torderenca Judith Toronjo que és l’actual secretària general de la JNC.

Toronjo es presenta com a jove torderenca i maresmenca amb moltes inquietuds sobre el context que vivim com a generació i compromesa amb el repte de fer efectiva la República. En declaracions a Ràdio Tordera assegura voler contribuir a fer un país millor i amb total vocació de servei.

Judith primàries 1

La torderenca assegura que formalitza la seva candidatura per donar veu als joves del país. En aquest sentit, apunta que cal generar noves oportunitats als joves i elaborar un programa efectiu d’ocupació i impulsar la mobilitat.

Judith primàries 2

La campanya de la segona volta començarà el dia 7 de desembre i les votacions es faran el cap de setmana del 12 i 13 de desembre. Toronjo planifica una campanya intensa en l’àmbit digital.

Judith primàries 3

En la seva trajectòria política, Judith Toronjo va ser presidenta de la JNC a Tordera i en els darrers anys havia ocupat càrrecs de responsabilitat a la JNC Catalunya, com a delegada de governança i mon local i actualment és secretària general de l’organització.