Tordera promou mascaretes solidàries per la Marató de TV3


Des de fa 20 anys, el poble de Tordera ha unit forces i, amb la participació de les entitats, ha fet una aportació econòmica conjunta a la Marató de TV3 a través de l’activitat anomenada “Mercat solidari” i que ha constatat la seva solidaritat. Aquesta nova edició de la Marató centrarà els esforços per sensibilitzar i divulgar sobre la Covid-19 i s’apel·larà a la solidaritat dels ciutadans per sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i l’esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast.

La Regidoria de Participació Ciutadana ha considerat que enguany cal eixamplar i obrir l’activitat tant quantitativament pel que fa al nombre de persones, comerços i entitats que hi participin com qualitativament quant a les iniciatives que portarem a terme per mirar de superar les darreres quantitats aportades. 

Per aquest motiu l’Ajuntament es planteja el repte de superar la xifra recollida l’any passat i per això adquirirà 1.200 mascaretes personalitzades i homologades amb la voluntat que tant les entitats com el sector comercial i de restauració de Tordera les pugui vendre entre els seus clients i associats. Les mascaretes personalitzades per La Marató de TV3 tindran un preu de 6€ i tot el que es recapti s’ingressarà íntegrament a la Marató. Joan Carles Garcia és l’alcalde de Tordera.

alcalde marato tv3

Totes les entitats i establiments que vulguin participar en la iniciativa conjunta poden apuntar-se a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat, fins al 9 de desembre. Les mascaretes es podran vendre als comerços, de manera lliure entre els socis de les entitats o bé muntant una parada al mercat solidari del dia 20 de desembre. També el formulari ofereix l’opció de disposar de guardioles perquè tothom vulgui fer l’aportació que consideri per la causa. El diumenge dia 20 es donarà a conèixer la quantitat recaptada des de Tordera.