L’Associació de veïns de Sant Daniel inauguren dissabte el nou parc de la urbanització


L’Associació de veïns de la urbanització de Sant Daniel preparen per a aquest dissabte, 5 de desembre la inauguració del nou parc de la urbanització.  A les 12:00h faran l’obertura de portes, seguidament una salutació per acabar amb una actuació musical pels més petits. Aquesta actuació ha estat finançada a través dels pressupostos participats. El president de l’associació de veïns, Jesús Saltó es mostrava satisfet que el parc finalment sigui una realitat.

Salto parc 1

Saltó destacava la gran feina feta per la brigada municipal i tècnics municipals en la confecció del parc.

Salto parc 2

L’Associació demana que a partir d’ara els veïns cuidin i respectin el parc i que els nens i adults en puguin gaudir.