EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DIUMENGE LA PRODUCCIÓ DEL TEATRE ROMEA “LA CABRA” DIRIGIDA I INTERPRETADA PER JOSEP MARIA POU.


Aquest diumenge arriba un dels plats forts de la programació estable de primavera del teatre clavé. El cicle de teatre i dansa, presenta la producció del teatre Romea “La Cabra” sota la direcció i interpretacció de Josep Maria Pou.
L’obra comença presentant Martin, un reputat arquitecte que acaba de guanyar el premi Pritzer, i la seva estimada esposa Stevie. Es diverteixen amb diàlegs enginyosos i acudits còmplices. Semblen una parella perfecte. Però aquest matrimoni perfecte, aquesta vida perfecte, es comença a trencar peça a peça. El director del teatre clavé, Josep Navarro, recorda que “La Cabra” és un dels èxits de la temporada teatral.

La representació serà diumenge, 7 de maig, a les 7 de la tarda al teatre clavé. Les entrades anticipades es poden reservar al mateix equipament o trucant al 93.765.05.72.