ERC DE TORDERA ACUSA A CIU DE BLANES D’INCOHERENCIA EN EL TEMA DE DESDOBLAMENT DE LA N-II.


El portaveu d’ERC de Tordera, Bernat Costas, va acusar la setmana passada el grup de CiU de Blanes de canviar d’opinió sobre el desdoblament de la N-II “segons bufa el vent”. Costas critica que els convergents presentessin una moció a l’Ajuntament de Blanes “defensant el contrari del què havia defensat fins ara sobre la variant de la N-II al seu pas per Tordera”. En aquest sentit, el regidor republicà va recordar que “fins ara CiU de Blanes defensava l’opció anomenada Blanes, que passa entre el Vilar i Sant Daniel. Ara, defensen l’opció Tordera que voreja Mas Mora”.
Segons Costas, “cada cop és més evident que els grups de Blanes i els de Tordera defensen posicions contràries; i que només ERC ha mantingut des de l’inici la coherència en els seus plantejaments, defensant a Tordera i a Blanes el millor pels pobles respectius”. Per aquest motiu, el regidor republicà ha presentat una sèrie de preguntes a l’equip de govern de Tordera (CiU) “per conèixer la seva opinió sobre aquesta qüestió”.

En aquest sentit, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia ha negat que els ex-consellers de la generalitat, hagin canviat d’opinió respecte aquest tema. A més, Garcia reclama al regidor Bernat Costas que deixi de fer política barata.

El secretari de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, va advertir fa unes setmanes que el debat sobre el traçat de l’N-II entre els ajuntaments de Blanes i Tordera no pot fer endarrerir l’obra. Nadal va advertir que si ara s’ajorna l’obra per discrepàncies entre els dos pobles, l’endarreriment podria arribar a ser de deu anys més.