El ple va aprovar la petició de declarar l’activitat física bé essencial


Una de les mocions del ple d’aquest mes de novembre va portar a aprovació la petició dels consells esportius de Catalunya per declarar l’activitat física bé essencial. En aquest sentit el regidor d’esports Pau Megias va argumentar el contingut en si de les demandes que contenia el punt i donava valor a l’esport en el moment amb què ens trobem com a fórmula formativa pels joves.

Megias mocio ple esport 1

Megias precisava l’esforç que s’ha fet per preparar les instal·lacions esportives i l’adaptació de les entitats per aconseguir una pràctica de l’esport totalment segura.

Megias mocio ple esport 2

La moció va ser aprovada amb els vots favorables dels grups del plenari i l’abstenció de la CUP. Escoltem a Rafa Delgado (PSC), Oriol Serra (CUP), Xavier Pla (+Tordera), Miriam Rocabruna (Cs), Salvador Giralt (En Comu Tordera) i Jordi Romaguera (ERC Tordera)

Mix mocio ple esport 3

La petició que venia avalada pel manifest dels Consells Esportius de Catalunya reclama a la Generalitat que també s’articulin mecanismes per donar suport a la pràctica esportiva escolar, federada i com a oci saludable.