LA CREU ROJA DE L’ALT MARESME ORGANITZA DIUMENGE UNA REPRESENTACIÓ TEATRAL AMB L’OBJECTIU DE SENSIBILITZAR ELS ADOLESCENTS SOBRE LES CONSEQÜENCIES DE LES DROGUES.


Les assemblees de Creu Roja de la Comarca del Maresme s’ajunten per fer un acció conjunta: el proper dissabte dia 6 de maig a les 10 del vespre. L’acte consisteix en la representació de l’obra de teatre “La millor marihuana la fa la mamma” una adaptació d’una obra literària de Dario Fo. Aquesta obra s’inclou dins el projecte “Teatre per a la solidaritat” de la Creu Roja, que té com a objectiu sensibilitzar envers les conseqüències de les drogues en els adolescents, mitjançant una divertida comèdia que s’ha representat a diverses localitats de Catalunya esdevenint un gran èxit. La coordinadora de la creu roja a l’alt Maresme, Laia Balenso, ens parla sobre aquesta activitat.

La representació serà dissabte, 6 de maig a les 10 de la nit al Teatre “La massa” de Vilassar de Dalt.