Es confirma la suspensió del pessebre vivent de Sant Pere d’aquest 2020


El pessebre vivent del veïnat de Sant Pere enguany no es podrà celebrar donada la situació per la pandèmia de COVID-19. El president de l’Associació de Veïns de Sant Pere, Bartolomé Guirao, ha explicat als micròfons de Ràdio Tordera que no podrien complir amb suficients garanties les mesures de prevenció i seguretat en cas de realitzar l’esdeveniment, ja que resultaria impossible controlar el moviment de tots els assistents que circularien al llarg de l’itinerari habitual de l’esdeveniment.

Tall de veu 1 Bartolomé Guirao

El president de l’Associació de Veïns també ha parlat sobre altres activitats de rellevància s’han vist forçats a suspendre, des de les més habituals que es desenvolupen al local com les classes de taekwondo i patchwork, fins a les dates més assenyalades com la festa del barri. Tot i trobar-se en una situació que no ofereix gaire sortides, des de l’Associació opten per no defallir i posar tanta empenta com els sigui possible per contribuir al normal funcionament de l’entitat i de la seva estructura interna.

Tall de veu 2 Bartolomé Guirao

El president es mostra optimista i considera que les expectatives s’aniran adaptant a mesura que passi el temps, motiu pel qual ens expressava el seu desig de poder realitzar el carnestoltes del 2021.