El CPTordera sap patir per endur-se la primera victòria a domicili


La pista del Jolaseta (Guetxo, Bilbao) va acollir el dissabte vespre la jornada de l’OK Lliga Plata del CPTordera d’aquesta setmana. Els grocs i vermells van sortir molt endollats i malgrat desaprofitar un parell de faltes directes, el marcador el van encarrilar amb el 0-3. Els locals van retallar distàncies abans de la mitja part amb l’1-3. A la represa els torderencs van sortir més desordenats però encara amb el domini de joc, tant a l’atac com el defensiu. Va ser precisament en una baixada de ritme que el Jolaseta va retallar distàncies amb el 2-3. Per sort l’electrònic ja no es mouria més i els tres punts han tornat cap a Catalunya. Tete Hugas valorava l’esforç dels nois per poder emportar-se la recompensa.

Hugas post partit Jolaseta

Amb aquest triomf el Tordera ocupa el cinquè lloc de la lliga amb un partit menys. Precisament, aprofitant el pont de la puríssima, es recuperarà l’enfrontament contra el Deportivo Liceo, el dimarts 8. Abans el Manlleu visitarà el parroquial aquest dissabte a les 19:45h.