Baixen a 40 ingressats amb covid19 als centres de la corporació


El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 40 persones: 9 a l’Hospital de Calella, 17 al sociosanitari de Calella, 13 a l’hospital de Blanes i 1 al sociosanitari de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (23/11), a l’Hospital de Calella s’han registrat 3 ingressos, 11 altes, de les quals una és un trasllat en un altre centre hospitalari i 2 al sociosanitari de Calella; i una defunció.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (23/11), s’han registrat 5 ingressos, 7 altes, i una defunció.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (23/11) s’han registrat 2 ingressos, tots dos són trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries hospitalitzat en una de les plantes de medicina interna de Calella, 6 altes i 4 defuncions.

I pel que fa al sociosanitari de Blanes, s’ha registrat un nou cas positiu.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 297 punts i l’RT és del 0’87. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 154 punts i l’RT és del 0,61. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 289 punts i l’RT és del 0,76.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és d’11 persones i n’hi ha 4 de confinades per contacte estret amb un positiu.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.