El plenari municipal aprova els comptes generals de l’Ajuntament de Tordera, i de l’ens autònom Ràdio Tordera, corresponents a l’exercici 2019


El plenari municipal va aprovar ahir els comptes generals del pressupost de l’Ajuntament de Tordera, i de l’ens autònom Ràdio Tordera, corresponents a l’exercici 2019. L’any passat, aquesta emissora va tancar amb un romanent positiu de gairebé 61.000 euros.

Respecte al compte general de l’Ajuntament de Tordera, tanca el 2019 amb un romanent positiu de 355.000 euros,  amb una reducció del percentatge d’endeutament que passa d’un 61% a un 46%. Ho explicava la regidora d’Hisenda, Jennifer Jansa.

compte general jenifer

En les intervencions dels partits polítics, CUP, En Comú Podem, i ERC es van abstenir. Alguns grups van destacar la tasca positiva que realitza l’àrea d’Hisenda. Ciutadans va votar en contra per el poc temps per consultar els comptes. Escoltem Oriol Serra de la CUP, Xavier Pla de Més Tordera, Miriam Rocabruna de Ciutadans, Salvador Giralt d’en Comú Podem i Marta Paset d’ERC-Gent de Tordera.

compte general grups

Els comptes generals del pressupost de l’Ajuntament de Tordera, es van aprovar amb els vots a favor de Junts x Tordera, PSC i Més Tordera i les abstencions d’ERC-Gent de Tordera, En Comú Podem, CUP i vot en contra de Ciutadans.