Tordera ja té un mural contra les violències masclistes


En motiu del 25 de novembre, dia per l’eradicació de la violència masclista, la CUP Tordera ha elaborat un mural de denúncia a la situació de violència masclista que pateixen les dones.

El mural, que inclou el lema ‘Ens volem vives’ i que conté també l’iceberg de la violència masclista, pretén assenyalar les formes de violència que pateixen les dones: de la invisible a la visible; de la implícita a l’explícita, que arriba a l’assassinat de desenes de dones cada any. El mural, per tant, pretén evidenciar com la violència masclista impregna la vida de totes les dones, i té la voluntat de ser un nou punt de partida a la reflexió per tal de canviar moltes de les actituds quotidianes que, malgrat no ser violència física, són també violència masclista que afecta a les dones. Escoltem el regidor de la CUP, Oriol Serra.

Oriol violencia masclista

Per tal de poder reivindicar el dia per l’eradicació de la violència masclista, la Candidatura d’Unitat Popular de Tordera va inaugurar ahir aquest mural –que s’ubica al Carrer Creus de Tordera– en un acte a través del seu instagram: instagram.com/cuptordera.