LA POLICIA LOCAL POSA AVUI PUNT I FINAL A LES ACTIVITATS DE CLOENDA DEL CURS D’EDUCACIÓ VIÀRIA.


La Policia Local de Tordera realitza avui la cloenda del curs d’educació viaria que des del mes d’octubre està impartint a les escoles de Tordera.
Aquest any, el curs s’ha adreçat als 452 alumnes dels cursos de 1 r, 3r i 5è de Primària i 2n d’ESO que durant aquests mesos han estat rebent classes teòriques i pràctiques sobre circulació i seguretat viària.
Aquest matí s’està realitzant una festa de cloenda, al parc de la sardana. La festa comptarà amb esmorzar per a tots els alumnes, animació amb el grup musical Pepiscolen, regals i premis del concurs de dibuix d’educació vial.
El inspector de la policia local de Tordera, Jordi Casas recorda quin era l’objectiu del curs d’educació vial.

La Policia Local de Tordera ha valorat molt positivament el curs d’enguany, que ha incrementat les classes pràctiques per als alumnes amb motiu de la campanya de foment dels valors cívics “Tordera x tots”.