El CEM Tordera torna a obrir portes amb restriccions a l’accés


Des d’aquest dilluns qui també ha pogut tornar a obrir portes és el Centre Esportiu Municipal. Amb les mesures restrictives que pertoquen en aquest tipus d’instal·lació, han hagut de fer mans i mànigues per fer el cobrament de les quotes als usuaris i esportistes que només han utilitzat uns dies del mes de novembre el servei que ofereixen. Malgrat que el tancament ha estat més “curt”, el fet de tornar a paralitzar l’activitat esportiva, els ha suposat una estacada important sobretot pels socis que decideixen posar en dubte la seva continuïtat. Un dels coordinadors del centre i responsable del manteniment Jesús Saltó explicava que els abonats poden continuar gaudint de la mateixa oferta.

Salto reobertura novembre 1

Saltó ressalta que els cursets, màquines, classes dirigides i espais de fitness segueixen en marxa amb aforament limitat.

Salto reobertura novembre 2

Ara mateix un dels temes que més els preocupa i que ja n’han parlat amb els diferents usuaris, és el confinament perimetral per municipi del cap de setmana. Els abonats que són de fora del poble no poden gaudir del centre ni el divendres ni dissabte. Un fet que no és competència seva i que han de suportar fins que es rebaixi la restricció. Per resoldre qualsevol dubte sobre el CEM Tordera us podreu adreçar al C/Amistat s/n i al telèfon 93 764 26 76.