LES REGIDORIES DE JOVENTUT DE PALAFOLLS, BLANES, LLORET I TORDERA ORGANITZEN UN BUS PER ANAR AL FESTIVAL DE MÚSICA VIÑA ROCK.


Les regidories de Joventut de Palafolls, Tordera, Blanes i Lloret organitzen una sortida amb bus per anar al festival de música Viña Rock, que es celebra els dies 28, 29 i 30 d’abril a Villarobledo (Albacete).
Tots els interessats en participar en el bus, s’han d’apuntar a l’ajuntament abans del dia 20 d’abril i pagar 35 euros. Aquest preu inclou el viatge d’anada i de tornada però no l’entrada pel festival. El regidor de joventut, Josep Llorens ens parla de l’activitat.

Si no es cobreixen un mínim de places el bus es suspendrà (retornant els diners als que hagin pagat).
El Bus sortirà divendres 28 d’abril a dos quarts de 9 del matí de la Plaça Lluís Companys, i tornarà el dilluns 1 de maig cap a les 8 del vespre aproximadament.