Esquerra Republicana de Catalunya a Tordera estrena el butlletí La Tordera


ERC Tordera, Gent de Tordera i Jovent Republicà han començat el repartiment del butlletí La Tordera.

La Tordera és un butlletí que neix amb l’objectiu d’apropar tot el que realitza el partit al municipi, amb la voluntat de ser transparents i alhora posant en valor la confiança dels torderenques i torderencs.

La Tordera serà semestral i el seu contingut serà principalment articles i informacions de la política del nostre municipi i de les activitats pròpies de la secció local. En aquesta edició hi podem trobar un resum de les diferents propostes realitzades pel Grup Municipal, la presentació de la nova executiva i del govern actiu, un resum dels diferents actes que s’han realitzat al llarg d’aquest any i un espai dedicat al Jovent Republicà. Jesús Saltó és regidor a l’Ajuntament de Tordera.

butlleti la tordera 1

Saltó aprofita per fer un balanç molt positiu del primer any del govern actiu, l’eina engega pels republicans per canalitzar les demandes de la ciutadania.

butlleti la tordera 2

Si algú desitja la revista en format digital, pot demanar-la a través de correu electrònic a tordera@esquerra.cat o la pot trobar a les xarxes socials d’ERC Tordera.