Baixen un 45% les donacions del Gran Recapte respecte l’any passat


Foto: cugat.cat

El Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments. Amb els gairebé 5 milions d’aliments recaptats a Catalunya es pot proveir a les entitats d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos. Des de la irrupció del COVID19, els Bancs dels Aliments han hagut d’actuar amb celeritat per poder adaptar la seva operativa i donar resposta a una creixent demanda d’aliments per part de les entitats socials. Aquest increment ja supera el 40% respecte al mateix període de l’any passat. És per això que aquesta iniciativa és molt importants en aquests temps.

Tot i que ja no veurem més voluntaris als centres comercials o altres establiments, qui ho desitgi, encara podrà aportar la seva donació a la iniciativa. Això serà possible gràcies a les donacions online, a través de la pàgina web “granrecapte.com”. A més a més, ja s’ha iniciat el procés de subministrament als bancs d’aliments. La portaveu del voluntariat a Tordera, Domi Lorenzo ho explica.

Domi gran recapte 2

Fins el 16 de desembre estaran oberts els canals digitals, la web pròpia dels Bancs dels Aliments, www.granrecapteonline.com, i el canal de pagament BIZUM amb el CODI 33596.

El Gran Recapte és una campanya essencial per als Bancs dels Aliments ja que permet proveir els magatzems de productes bàsics per un període de 3 mesos, els organitzadors apel·len de nou a la solidaritat de la ciutadania perquè aquest any la campanya és MÉS NECESSÀRIA QUE MAI.