La regidoria d’esports celebra la reobertura de les instal·lacions i demana responsabilitat


Des d’ahir dilluns 23 les instal·lacions, entitats, clubs, CEM Tordera i espais esportius han pogut a tornar a obrir les portes. Això sí, d’una manera restrictiva i amb una normativa que encara s’ha de complir per tal de seguir les recomanacions que marquen des del PROCICAT. En clau torderenc, des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament es mostren satisfets de poder tornar a donar accés als esportistes a què practiquin la seva activitat habitual. Pau Megias és el regidor d’esports.

Megias reobertura novembre 1

Megiasexplicava que ja han fet arribar als clubs totes les noves restriccions que han d’anar aplicant.

Megias reobertura novembre 2

També confirmen que de moment continuarà la prohibició d’accés al públic quan retornin les competicions esportives.