La implicació del cos de Protecció Civil i la col·laboració de voluntaris temporals ha estat crucial pel municipi aquest 2020


El dilluns 23, Protecció Civil va atendre els micròfons de Ràdio Tordera en una entrevista per l’espai de la Teranyina, per explicar l’activitat actual del cos i la seva actuació en el que portem d’any. El cap operatiu Joan Bascucaña, ha reconegut que enguany la seva actuació ha augmentat molt respecte d’anys anteriors, pel que ha estat clau no només la intensa activitat del cos habitual, sinó també la col·laboració esporàdica de voluntaris ocasionals. Gràcies al seu treball dia rere dia, s’han pogut realitzar amb èxit tasques de vital importància, des del repartiment d’aliments per a famílies vulnerables confinades i amb positius entre els membres, fins a l’entrega d’àpats per a persones de la 3a edat, i sense oblidar als més joves, repartint ordinadors i material escolar per al seguiment de les classes virtuals. La seva actuació ha estan incessant des de principis d’any per l’afectació del temporal Glòria fins a dia d’avui, ens ho explica Joan Bascucaña.

Tall de veu 1 Joan Bascucaña

El cap operatiu del cos ha explicat que tot i la dificultat de la situació actual, la ciutadania es mostra comprensiva i respecta les mesures de seguretat.

Tall de veu 2 Joan Bascucaña

En el context d’aquest 2020, tot i que resulta difícil adaptar-se a la nova normalitat, s’ha de fer un esforç col·lectiu i respectar les mesures preventives que, assegura el cap operatiu, haurem de suportar encara durant un temps més.

Tall de veu 3 Joan Bascucaña

En aquests moments la finalitat primordial del cos de Protecció Civil és recordar i animar a la ciutadania a complir amb les mesures pertinents, per tal de treballar junts per un objectiu comú i sortir de la pandèmia actual el millor que es pugui.