El CPTordera s’endú el clàssic contra el Shum Maçanet remuntant dos gols en contra


Amb dues versions de joc, el Club Patí Tordera va saber aprofitar les ocasions creades per emportar-se la segona victòria del curs. El dissabte al vespre, van rebre el Shum Maçanet al Parroquial, un rival amb una plantilla de les més experimentades de l’OK Lliga Plata. Els visitants ràpidament van obrir el marcador i es van arribar a posar amb el 0-2 a l’electrònic. Però els grocs i vermells no van baixar el braços i abans del descans Pablo Torres de falta directa va retallar distàncies. A la represa amb set minuts jugats Jordi Mateos va posar l’empat i una altre vegada Pablo Torres a falta de 4:53 per acabar va certificar el definitiu 3-2. Cal destacar el bon treball físic i defensiu dels torderencs en el clàssic, en parlava Tete Hugas el tècnic torderenc al finalitzar el partit.

Hugas post maçanet

La propera cita del CPTordera serà a la pista del Jolaseta (Bilbao) aquest proper dissabte a les 19h dins de la jornada 7 de l’OK Lliga Plata.