IniciApp78 persones ingressades als hospitals de la corporació

78 persones ingressades als hospitals de la corporació

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 78 persones: 28 a l’Hospital de Calella, 28 al sociosanitari i 22 a Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (16/11), a l’Hospital de Calella s’han registrat 14 ingressos i 11 altes, de les quals una és un trasllat en un altre centre hospitalaris.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (16/11), s’ha registrat 1 ingrés, 9 altes, de les quals una és un trasllat al sociosanitari de Calella, i 2 defuncions.

 I a l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (16/11) s’han registrat 7 ingressos, un dels quals ha estat un trasllat d’un pacient amb necessitats sociosanitàries hospitalitzat en una de les plantes de medicina interna de Blanes. I també s’han comptabilitzat 4 altes. 

 Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 350 punts i l’RT és del 0’65. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 298 punts i l’RT és del 0,76. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 442 punts i l’RT és del 0,78.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 10 persones i hi ha 3 persones confinades per contacte estret amb un positiu. 

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància. 

ÚLTIMES NOTÍCIES