L’Ajuntament engega la campanya “Per un Tordera més sostenible, reduïm l’ús del plàstic”


Les àrees de Promoció Econòmica i Medi Ambient de l’Ajuntament s’han posat al costat del comerç local davant la nova directiva europea que entrarà en vigor l’1 de gener de 2021 i que prohibirà l’ús de bosses de plàstic d’un sol ús.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ha iniciat la campanya “Per un Tordera més sostenible” a fi de reduir la quantitat de plàstic i conscienciar la ciutadania sobre la importància d’utilitzar altres materials més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

La campanya de reducció de l’ús del plàstic s’ha fet extensiva aquests dies als comerços locals. Els responsables de l’Àrea de Promoció Econòmica van repartir la setmana passada diversos kits amb bosses biodegradables entre els establiments amb productes de proximitat perquè els distribueixin entre els seus clients. També es van repartir fulletons informatius que es faran extensius properament a tota la ciutadania a través dels mateixos comerços i també via xarxes socials. Escoltem la regidora de Promoció Econòmica i Medi Ambient, Nàdia Cantero.

Nàdia campanya plàstic

Properament també s’ampliaran les accions emmarcades a la campanya “Per un Tordera més sostenible”. 

A aquestes accions se’n sumen d’altres impulsades per l’Ajuntament, com ara la reducció de l’ús del plàstic en els esdeveniments, fires i festes, i també l’ús de materials biodegrables o vidre en les pròpies instal·lacions municipals.

De cara al 2021 l’Ajuntament impulsarà més iniciatives lligades al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, incloses a l’agenda 2030.