RENFE FARÀ TRANSBORD DE VIATGERS PER CARRETERA ENTRE LES ESTACIONS DE MALGRAT A MAÇANET ENTRE LES 10 DE LA NIT D’AVUI I LES 8 DEL MATÍ DE DEMÀ PER OBRES EN UN PAS INFERIOR.


Renfe informa que entre las 10 de la nit d’avui i les 7 i quart del matí de demà dissabte s’establirà un pla alternatiu de transport per carretera en el tram Malgrat – Maçanet per a viatges de vuit trens de la línea 1 de Cercanías, amb motiu de la construcció de un pas inferior situat entre Malgrat i Blanes. La resta de serveis mantindran la programació habitual.
Per garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe transbordarà per carretera als clients dels trens de Cercanías de la línea 1 que es dirigeixin a les estaciones de Malgrat de Mar, Blanes, Tordera i Maçanet. Els trasllats es realitzaran des de Santa Susanna fins al destí, i al reves.
Renfe lamenta les molèsties que l’execució d’aquestes obres, puguin ocasionar entre els seus clients. Per més informació podeu trucar al telefono 902 24 02 02 o a la pàgina web www.renfe.es.