3 grups confinats per coronavirus als centres educatius de Tordera


Els centres educatius de Tordera comptabilitzen a data d’avui, dijous 19 de Novembre, 3 grups-classe confinats per Covid-19.

Segons el departament d’educació, a l’escola Ignasi Iglesias hi tenim 2 grups confinats que afecten a 50 alumnes i 3 docents. Els primers del curs, segons explicava el seu director Alberto Rojo a Ràdio Tordera.

Alberto grups confinats

També hi ha un grup confinat a l’escola brianxa que afecta 24 alumnes i 1 docent. La resta d’escoles del municipi funcionen en normalitat.

Les dades sobre la incidència de la covid-19 als centres educatius procedeixen del portal Traçacovid del Departament d’Educació, que actualitza diàriament la informació disponible, a partir de les dades facilitades per cada centre.