IniciAppEl festival "El més petit de tots" es reinventa i crea "Petits...

El festival “El més petit de tots” es reinventa i crea “Petits als núvols”

Aquest any, El més petit puja al núvol! EL MÉS PETIT DE TOTS estrena un espai digital que han batejat amb el nom de PETIT ALS NÚVOLS on trobareu propostes en línia tant per a les famílies com per als mestres, els artistes i els professionals de les arts per a la primera infància.

Aquest és el setè any que el Teatre Clavé de Tordera participa a El Més Petit de Tots, el festival internacional d’arts escèniques per als més petits (0 – 5 anys) que es duu a terme durant el mes de novembre a diversos teatres i ciutats de Catalunya.

A Petit als núvols hi descobrireu tres experiències artístiques creades expressament en format virtual perquè pugueu gaudir i participar en família. Segur que us encantaran:

  • Cuc, de la companyia Animal Religion
  • L’horitzó de Latung La La, de David Ymbernón
  • Expandint la jungla, de la companyia Big bouncers

L’entrada és un codi que us permetrà accedir als tres espectacles via web a partir del 14 de novembre de 2020 i fins al 29 de novembre de 2020.
El codi tenen un preu de 10€ i es poden adquirir a l’enllaç que trobareu a teatreclavé.cat

A més, enguany el V. Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància també vola fins als núvols, des d’on ens oferirà unes jornades de debat i reflexió adreçades als professionals de les arts escèniques. Per acabar, ens acabarem d’enfilar ben amunt al cel amb el programes Mestres que es mouen i Artistes que es mouen, una iniciativa per a mestres d’escoles bressol i d’educació infantil i artistes i companyies.

ÚLTIMES NOTÍCIES