L’Associació del Rugbi La Tordera no sap quan podrà tornar a disputar partit oficial


A l’espera de les últimes modificacions amb les mesures restrictives a l’àmbit esportiu, els clubs esportius torderencs segueixen amb atenció els comunicats i informacions que puguin compartir des de les federacions en referència als nous calendaris esportius. Qui no ho acaben de tenir massa clar és amb l’esport del rugbi. És veritat que per part de la Federació Catalana van anunciar que els partits tornarien a mitjans de gener, des de l’Associació del Rugbi La Tordera són cautelosos amb les decisions preses al respecte. Lluis Torrelles portaveu del club comentava que no saben absolutament res sobre quan podran començar a entrenar.

Torrelles rugbi 1

Torrelles precisava que des de la federació tenien preparat un possible segon escenari en cas que no es pogués començar al desembre.

Torrelles rugbi 2

Degut a l’aturada que pateix tot el sector esportiu, l’Associació del Rugbi la Tordera ha patit alguna baixa de jugadors. Esperen poder revertir el més aviat possible aquesta tendència.