Terra Brava i Tordera Parc tindran fibra òptica el 2021


Les obres de la N-II, que es troben actualment al tram final a l’accés a Tordera, han de servir per connectar la fibra òptica a alguns punts del municipi.

Urbanitzacions com Terra Brava i Tordera Parc compten actualment amb un dèficit de fibra òptica que impossibilita un augment de la velocitat de les connexions a la xarxa. És per això que, aprofitant les obres a la carretera, es passaran les canalitzacions per fer arribar la fibra.

L’Ajuntament ha fet una proposta per executar una obra civil que doni pas a la fibra òptica. Ho detalla l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde fibra òptica 1

Així doncs, el cost econòmic l’hauria d’assumir el consistori, tot i que es demanarà ajudes al Ministeri de Foment. Aquesta és una reclamació vigent entre la ciutadania d’aquestes zones de Tordera, que reclamen una major connectivitat. Tot i així, Telefònica encara no ha acabat tot el desplegament previst.  En parla l’alcalde, Joan Carles Garcia.

alcalde fibra òptica 2

La fibra òptica ha de permetre l’arribada del 5G: una millora de la connectivitat a la xarxa.