La FCBQ anuncia que trasllada les competicions de bàsquet pel mes de gener del 2021


Des de la Federació Catalana de Basquetbol va comunicar la setmana passada que ajornava l’inici de les competicions amateurs i base pel gener del 2021. Una decisió que està motivada per les mesures restrictives imposades fins al moment i que han fet variar als clubs de Catalunya, tant la preparació d’entrenaments com els partits i la planificació del curs. Aquest canvi afecta directament al CEEB Tordera que es troba aturat, com la resta d’entitats, des de ja fa unes setmanes. Marc Alonso valorava aquesta nova suspensió que modifica novament el calendari esportiu per ells.

Alonso calendari modificacio 1

El coordinador esportiu general de l’entitat basquetbolista precisava com quedaran les competicions. Ho explicava Marc Alonso.

Alonso calendari modificacio 2

Com entrenador del sènior masculí, Alonso afegia que no sap com es trobarà l’equip però prefereix que aclareixin una data concreta pel primer partit per poder mantenir la concentració quan tornin els entrenaments.

Alonso calendari modificacio 3

Ara mateix el CEEB Tordera està incentivant als jugadors/es de la base per que no perdin el ritme i puguin seguir practicant exercicis de bàsquet de casa. Ho comparteixin amb vídeos a les xarxes oficials de l’entitat.