UNA DESENA DE TREBALLADORS DE L’EMPRESA OYSHO DE TORDERA QUEDEN AFECTATS PER UN FOCUS AL·LÈRGIC. L’EMPRESA DESCONEIX LES CAUSES DE L’INFECCIÓ I S’ESPEREN LES ANALISIS DELS EXPERTS.


Un focus al·lèrgic va afectar ahir una desena de treballadors de l’empresa Oysho del grup inditex a Tordera.
Segons el responsable de comunicació de l’empresa, els fets van succeir ahir a la tarda en un magatzem de l’empresa, quan una desena de treballadors van començar a notar marejos, malestar, a banda de l’aparició de grans.
Els afectats van ser atesos per els serveis mèdics, i ja han estat donats d’alta. Responsables de l’empresa expliquen que feia poc temps que s’havien inaugurat les instal·lacions de l’empresa a Tordera. Oysho desconeix les causes de les al·lèrgies, i com a mesura preventiva, el magatzem ha tancat les seves portes, a l’espera que experts analitzin les possibles causes de l’infecció.