EL CENTRE DE REHABILITACIÓ DE TORDERA AMPLIA EL SEU HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC. LA PROPOSTA PRETÉN OFERIR UN MILLOR SERVEI A L’USUARI I REDUIR LA LLISTA D’ESPERA.


El centre de Rehabilitació Funcional de Tordera amplia el seu horari d’atenció al públic de 8 del matí a 2 del migdia.
Aquest increment del 50% a l’horari establert inicialment arriba després de la reunió mantinguda entre l’ajuntament de Tordera i la Corporació de Salut del Maresme i La Selva amb l’objectiu d’oferir un millor servei per a l’usuari i reduir la llista d’espera, que actualment estava sobre els quatre mesos. La regidora de sanitat i benestar social, Mercè Jimenez fa una valoració positiva dels funcionament d’aquest servei.

El Centre de Rehabilitació de Tordera es va posar en funcionament al mes de gener de 2004, impulsat per un conveni de col·laboració entre les dues administracions, i dóna servei a les persones de Tordera i Fogars de la Selva, que sota prescripció mèdica, necessiten rehabilitació.
L’objectiu de la creació del Centre de Rehabilitació era evitar el desplaçament per a totes les persones de Tordera que necessiten d’aquest servei i que fins llavors només s’oferia a l?hospital de Calella. Actualment, el Centre de Rehabilitació dóna tractament a 440 pacients, una xifra que dobla els serveis que es van fer durant el 2004.