ELS AJUNTAMENTS DE TORDERA I SANTA SUSANNA TREBALLEN PER ESTABLIR RUTES EN BICICLETA PELS DOS TERMES MUNICIPALS.


Els ajuntaments de Santa Susanna i Tordera, estan preparant un projecte per potenciar rutes en bicicleta per els dos termes municipals.
Turisme de Catalunya va atorgar, fa uns dies a Santa Susanna, el primer centre de bicicleta tot terreny (BTT) que hi haurà a la comarca del Maresme. Aquest servei, amb el distintiu B-03, passarà a formar part de la xarxa que existeix al país. El regidor de medi ambient de l’ajuntament de Tordera, Carles Aulet, ha explicat en que consisteix el projecte.
El centre BTT és un espai de lliure accés pensat per al gaudi dels aficionats a les bicicletes, que disposaran d’itineraris senyalitzats que parteixen d’un punt d’acolliment amb informació turística i serveis per a la bicicleta. Carles Aulet, avança alguns itineraris pensats per formar part de les rutes amb BTT.
L’objectiu a mitjà termini és vincular altres poblacions properes a Tordera i Santa Susanna que vulguin participar en el projecte.