L’AJUNTAMENT DE TORDERA COL·LABORA AMB L’AULA DE FORMACIÓ EMPRESARIAL PER OFERIR EL CURS DE GRADUAT EN EDUCACIÓ SECUNDÀRIA


Amb la desaparició de l’antic graduat escolar, serà indispensable obtenir el graduat en educació secundària per acreditar una formació bàsica de cara al món laboral.
L’Aula de Formació Empresarial de Tordera, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tordera, ofereix la possibilitat de treure’s el títol oficial d’ESO a les persones majors de 17 anys que no l’hagin obtingut en el seu moment. El regidor de participació ciutanada, Josep Llorens assegura que el curs pretén donar una segona oportunitat a tota la gent que no va poder estudiar.

Llorens, espera una bona resposta d’inscripció, atès la forta demanda registrada.

Les classes s’iniciaran al mes d’octubre i podran ser presencials, al local Emili Vendrell en horari nocturn, o bé mitjançant el sistema de tutories personalitzades en horaris convinguts.
Els exàmens tindran lloc al juny del 2005 o bé al gener de 2006, en funció del ritme d’estudi de l’alumne.
Per informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Aula de Formació Empresarial, al carrer de Puigvert, 10, de 15.30 h a 21 h. Per a més informació cal trucar al tel. 937640327.