Els membres del RUSC amb Covid tornen a casa


El 19 d’octubre informàvem dels primers casos positius de COVID-19 en una de les llars d’El Rusc, activant així el protocol previst en coordinació amb el CAP de Tordera, el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tordera. La fundació es va veure obligada a tancar la llar i traslladar el grup a un servei residencial especialitzat, atès per personal sanitari, mantenint el contacte amb les persones i les seves famílies.

Avui podem dir que totes les persones, amb el seu esforç han aconseguit recuperar-se satisfactòriament i ja tornen a viure a la seva llar, recuperant poc a poc el ritme i les rutines del dia a dia. La fundació del Rusc es mostra contenta de poder donar aquesta notícia i agraeix totes les mostres de suport que han rebut durant aquests dies.