2 grup confinats per coronavirus als centres educatius de Tordera


Els centres educatius de Tordera comptabilitzen a data d’avui, divendres 6 de Novembre, 2 grup-classe confinats per Covid-19.

Segons el departament d’educació, a l’escola Vedruna hi ha 1 grup confinat que afecta a 29 alumnes i 1 professor. També hi ha 1 grup confinat a l’IES Lluís Companys que afecta a 30 alumnes. La resta d’escoles del municipi funcionen en normalitat. En declaracions a Ràdio Tordera, el regidor d’ensenyament, Pau Megias destacava l’esforç del centre torderencs per complir totes les mesures de seguretat relacionades amb la COVID19 i feia un balanç positiu dels primers mesos de curs.

pau escoles

Les dades sobre la incidència de la covid-19 als centres educatius procedeixen del portal Traçacovid del Departament d’Educació, que actualitza diàriament la informació disponible, a partir de les dades facilitades per cada centre.